Gå til hoved indhold

Aktiv hverdag

Når du er aktiv, øger du din livskvalitet og sundhed.

Vi tilbyder træning og rehabilitering til borgere, der ikke længere har så let ved at klare de daglige gøremål selv. Målet er, at du genvinder eller fastholder dit fysiske funktionsniveau bedst muligt.

På Nymosehave tænker vi træning og rehabilitering ind i dagligdagen med fokus på dine interesser og aktiviteter, der giver dig glæde, både mentalt og fysisk.

Vi sætter medinddragelse højt og beboere og medarbejdere planlægger sammen forskellige aktiviteter på Nymosehave, som du kan deltage i, så kom gerne med dine input.

Det kan være ture ud af huset, cykelture, billard, gymnastik, spil, højtlæsning af bøger og aviser, sang og musik enkeltvis og i grupper samt hjælp til håndarbejde. Det er også muligt at låne en iPad, hvis du har lyst til at spille spil.

Vi har jævnligt salg af sko og tøj, hvor du har mulighed for at prøve det, du kunne tænke dig.

Hvis du af forskellige årsager ikke kan eller ønsker at deltage i de faste aktiviteter, planlægger vi sammen med dig nogle aktiviteter, som understøtter din hverdag og livskvalitet.

Motion

Du er meget velkommen til at benytte motionsrummet med forskellige træningsredskaber i huset. Der er også motionscykler på Berthe. Du kan også gå en tur i en af haverne eller i nærområdet sammen med dine pårørende. Vores aktivitetsmedarbejdere kommer gerne med turforslag.

Nymosehave har også to duocykler, som du kan låne sammen med din pårørende under forudgående vejledning.

Fester og arrangementer

Vi arrangerer særlige årstidsbestemte udflugter og fester samt arrangementer i forbindelse med højtiderne; nogle af disse på tværs af huset bl.a. vores fælles julekomsammen, som altid ligger lørdag før 1. søndag i advent. Pårørende er meget velkomne, når vi inviterer.

Handikapvenlig minibus

Vi har en handikapvenlig minibus, som vi benytter til mange spændende og inspirerende udflugter.

Gudstjeneste

Vi afholder gudstjeneste hver måned med Sognepræst Camilla Munch. Tidspunkt for gudstjenesten finder du i vores husavis, Nymosehave Nyt. Dine pårørende er altid velkomne.
Ønsker du at tale med en præst uden for gudstjenesten, kan medarbejderne formidle kontakten.

I vores husavis Nymosehave Nyt og på vores interaktive borger-skærme (IBG) på Berthe annoncerer vi planlagte hverdagsaktiviteter og festligheder.

Du kan se i Nymosehave Nyt, hvornår arrangementer også er for pårørende.

Læs Nymosehave Nyt

Læs også om vores AKTIVE pårørende