Berthe

Berthe på Nymosehave er plejeboliger med fast personale, også kaldet plejehjem.

Indgangen mod nord

Der er i alt 39 boliger fordelt på to etager, Berthe stuen og Berthe 1. sal på Sognevej 39.  Boligerne er selvstændige, handicapvenlige torums boliger med eget bad og toilet på henholdsvis 63 og 65 kvadratmeter inklusiv din andel af fællesarealer. I stuen er der et tekøkken med køleskab og kogeplade. Der hører en elektrisk seng og loftlift til boligen. I enkelte boliger er der direkte udgang til en lille have.

Hver bolig er forsynet med kaldeanlæg samt et tv- og telefonstik. Nogle boliger er forsynet med en værdiboks, som du eller dine pårørende selv er ansvarlige for.

Indflytning

Når du skal flytte ind, er der mange praktiske ting at tage stilling til. Derfor får du og dine pårørende som udgangspunkt et besøg i dit nuværende hjem eller der, hvor du nu opholder dig. På mødet taler vi blandt andet om dine daglige vaner og præferencer.

Indretning

Du indretter selv boligen med dine egne møbler. Der er loftsbelysning i boligen, men øvrig belysning skal du selv medbringe  .

Målskitser

Du kan se målskitser af de to typer boliger på afdeling Berthe herunder.

Se målskitse på boliger på A- og B-gang.

Se målskitse på boliger på D- og E-gang.

Lejekontrakt

Gentofte Kommune ejer bygningen, der huser plejeboligerne Nymosehave. Kommunen har en aftale med et boligselskab, der administrerer og udfærdiger lejekontrakten. Derfor betaler du husleje til boligselskabet.