Hverdagsliv

Sammen med dig vil vi skabe den bedst mulige hverdag.

Spille spil i haven.

I de første par måneder vil der være mange spørgsmål og mange ting at finde ud af. Det er meget vigtigt, at du bare spørger og undrer dig.

En god hverdag, hvor du er aktiv, betyder meget for din trivsel.

Vi lægger stor vægt på, at beboerne har socialt samvær – og måske oven i købet får nye venner og relationer. Livet skal leves hele livet.

Læs også brochurerne ’Velkommen til Berthe’ og ’Velkommen til Nymosehave' (Aulaen og C-gangen) i linkene øverst på siden.

Børnehuset Regnbuen

Vi har i hele huset et tæt samarbejde med vores nabo, Børnehuset Regnbuen, som kommer på besøg jævnligt i Klubben, hvor også beboerne fra Berthe deltager.

Læs mere om aktuelle aktiviteter og arrangementer i vores husavis, Nymosehave Nyt.

Pårørende

Samarbejde med pårørende er en stor og uundværlig resurse for beboerne. Vi forventer, at samarbejdet med pårørende er aktivt og til glæde for alle parter, således at Nymosehave både er et godt sted at være beboer og et rart sted at komme for din familie og venner.

Et tæt samarbejde mellem beboere, pårørende og medarbejdere om et endnu bedre liv for beboerne kræver åbenhed og afstemning af gensidige forventninger.

Pårørende er meget velkomne til at deltage både i dagligdagen og lejlighedsvis i fester og udflugter. Læs mere under 'Frivillige'.